Donatie

Vind je HTMLboek nuttig? Overweeg dan een donatie. Zelfs een klein beetje helpt om HTMLboek verder uit te breiden en ook in de komende jaren gratis beschikbaar te houden!

Klik op onderstaande knop om een donatie via PayPal te doen. Je kunt zelf kiezen welk bedrag je wil geven.

Per donatie trekt PayPal 1,5% + €0,35 verwerkingskosten af. Het klopt dat de donatie gericht is aan phpboek.net, dit is van dezelfde auteur.

Hoewel HTMLboek natuurlijk gratis is, is het maken en in stand houden ervan dat niet. Er zit tientallen uren in het schrijven van HTMLboek en alle voorbeelden. Daarnaast zijn er maandelijks kosten voor de hosting en de domeinnaam voor HTMLboek. En die advertenties? Die brengen al jaren niet meer genoeg op om uit de kosten te komen. Iets met ad-blockers (en terecht, ik heb er zelf ook een). Je donatie helpt om HTMLboek voor iedereen gratis te houden én kan het schrijven van nieuwe hoofdstukken ondersteunen!

Lijst van Helden

Ben jij een held die HTMLboek helpt voortbestaan? En wil je daar best wel wat waardering voor terug? Dan kun je een vermelding krijgen op deze pagina met je eigen naam of je bedrijfsnaam én een link naar je website. Stuur hiervoor na je donatie een mail naar jasper[apenstaartje]htmlboek[punt]net en geef hierin aan hoe je vermeld wil worden.