Licentie

HTMLboek

Copyright (c) 2018 Jasper Vries.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.3 or any later version published by the Free Software Foundation; with the Invariant Section being "Over HTMLboek", with the Front-Cover Texts being "Ook online beschikbaar op www.htmlboek.net", and no Back-Cover Texts. A copy of the license is included in the section entitled "GNU Free Documentation License".

 

HTMLboek

Auteursrecht (c) 2018 Jasper Vries.

Het is toegestaan om dit document te kopiƫren, verspreiden en/of wijzigen met inachtneming van de bepalingen van de GNU Free Documentation License, Versie 1.3 of iedere latere versie uitgegeven door de Free Software Foundation; met de Invariante Sectie zijnde "Over HTMLboek", met de Omslagtekst voor de Voorkant zijnde "Ook online beschikbaar op www.htmlboek.net", en zonder Omslagteksten voor de Achterkant. Een kopie van de licentie is opgenomen in het hoofdstuk getiteld "GNU Free Documentation License".

HTML codevoorbeelden

In aanvulling op bovenstaand zijn de HTML codevoorbeelden in HTMLboek in het publieke domein geplaatst. Voor landen (waaronder Nederland) waar het publieke domein juridisch niet erkend wordt, geldt de afstandsverklaring CC0 1.0. Hierdoor zijn de HTML codevoorbeelden vrij te gebruiken voor ieder gewenst doel en zonder dat bronvermelding noodzakelijk is. Dit geldt nadrukkelijk alleen voor de HTML codevoorbeelden, welke in een kader zijn geplaatst met de titel "HTML broncode". Het publieke domein of CC0 gelden nadrukkelijk niet voor de teksten en andere onderdelen van HTMLboek; hiervoor geldt enkel de hierboven vermelde GNU Free Documentation License.